paintball
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
paintball
her kampimizda paintball olucak ve bir dansanka paintball takimi kurup speedball oyununda turkiye turnuvalarina katilmak istiyoruz bunun icin kendi silahlarimizi aldik ve her hafta turnuva duzenlemeyi dusunuyoruz bununla ilgilenen arkadaslar bizlere ulasirlarsa seviniriz gerekli bilgiyi kendilerine verecegiz
paintball turnuvalarinda bizde speedball oyunu oynamayi tercih ediyoruz ama katilimcilara gore oyunu senaryo oyunu halinede getirebliriz hepnizi takiminizla yada bireysel olarak bekliyoruz
paintball turnuvalarinda bizde speedball oyunu oynamayi tercih ediyoruz ama katilimcilara gore oyunu senaryo oyunu halinede getirebliriz hepnizi takiminizla yada bireysel olarak bekliyoruz
cgdscelik- yazmaya baslayanlar
Geri: paintball
BENİ YAZ TAKIMA ADAMIM.KARADENİZLİYİZ NİŞANCILIĞIMIZ İŞE YARAR BELKİ
can saraloglu- takılanlar
henüz karar vermedim ama ben de katılabilirim. havalı tüfek alacam yakında zaten birbirinin pratiği olur işte
GoxHell- takılanlar
Douş warsa ben ya onla aynı takımdan olurum yada o wurulmadan dısarı cıkmam onu soliim adam extreme ballı...
KenanDrkn- takılanlar
ne balı yaa biliyoruz da oynuyoruz oyunu herhalde
sirius-99- takılanlar
bilmeden oynayan arkadaslar (misal evren) vuruldugundada sikiyo hala sirtina sirtina oda gocugunun boyanmasina neden oluyo ben almicam bida evreni oyuna adam zarar direk mermi harcamak icin yaratilmis:D
simdi bu yaziyi gorunde kizacak ilk cagdasin mermisi bitiyo sora bana laf atiyo mermiyi bosa harciyo die dicek:D
simdi bu yaziyi gorunde kizacak ilk cagdasin mermisi bitiyo sora bana laf atiyo mermiyi bosa harciyo die dicek:D
cgdscelik- yazmaya baslayanlar
Similar topics
» paintball nedir
» paintball kurallar
» paintball da oyun cesitleri
» ilk paintball macimizi yaptik :)
» paintball kurallar
» paintball da oyun cesitleri
» ilk paintball macimizi yaptik :)
1 sayfadaki 1 sayfası