sosyal dans partneri bulmak icin yardimci topic
3 posters
dansanka :: danslar :: partner arayanlar
1 sayfadaki 1 sayfası
sosyal dans partneri bulmak icin yardimci topic
arkadaslar dansta partner sorunu yasanmakta her sene bu sene gecen senelere gore bu sorun daha az yasanmakta olsada yine mevcut o yuzden partnerim yok dansa gelmek istemiyorum diyen insanlar burdan partner bulmaya calisabilirler kendilerine ne kadar basarili olucagi konusunda bi fikrim yok ama sansinizi denemenizi tavsiye ederim;)
cgdscelik- yazmaya baslayanlar
Geri: sosyal dans partneri bulmak icin yardimci topic
ilk partner arayan ben olayımm gerçekten bunun sıkıntısını çekiyorum
ilk partner arayan ben olayımm gerçekten bunun sıkıntısını çekiyorum
gamze sana bi tavsiye kendi hakkinda biraz bilgi versen ve partnerinden beklediklerin ne bunlardan bahsetsen insanlar daha kolay anlarlar kendileri cin uygun olup olmadigini
mesela nezamandir dans ediyosun hangi danslari hangi duzeyde biliyosun bunlardn falan biraz bahsetsen dedigim gibi okuyanlara daha cok yardimci olursun
mesela nezamandir dans ediyosun hangi danslari hangi duzeyde biliyosun bunlardn falan biraz bahsetsen dedigim gibi okuyanlara daha cok yardimci olursun
konuyu ben yanlış mı anladım acaba ben kurs için bir partner arıyorum, o yüzden hangi dansları hangi seviyede bildiğimden bahsetmedim herkesin aynı seviyede olduğunu düşündüğüm için perşembe 17:00 - 18:00 grubundayım.
hımmm sen dans derslerine katilmak icin bitane partner ariyosun:D tamam ozaman sana sole bi tavsiyede bulunicam sen dans toplulugunu bilen bilmeyen butun arkadaslarina forumu oner onlarda arkadaaslarina onersinler boylece olusacak zincirle dans toplulugundan hbri olmayan insanlarinda hbri olsun ve partner bulmak kolaylassin;) cunku simdi forum uyelerinin hemen hepsi dansa gelen insanlardan olusuyor bilmem derdimi anlatabildimmi:)
vala gamze cuma 17-18 uyuyosa gel orda biz erkekler fazlayız
GoxHell- takılanlar
hmmm bana uyarda cuma 17-18 Çağdaş'a sormak lazım yada diğer hocalara
kiz fazla si olmayan istedigin gruba gecebilirsin tabiki bize sadece kiz sayisi konusunda sorulari yonelt yeter;)
dansanka :: danslar :: partner arayanlar
1 sayfadaki 1 sayfası